Početna
Novosti
Novosti

Diverterra predstavljena profesorima biologije

Info centar zaštite okoliša i prirode Diverterra predstavljen je u sklopu „STE(A)M tjedna“ u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, koji se održava od 5. do 11. studenog 2018.
Projektom „STE(A)M tjedan“, odnosno njegovim središnjim događanjem, sedmodnevnom konferencijom potiču se odgojno obrazovni djelatnici osnovnih škola na aktivno sudjelovanje u popularizaciji znanosti i njenu primjenu u inovativnom pristupu nastavi. Sudjelovanjem u projektu, 400 odgojno obrazovnih djelatnika povećat će svoje znanje o STEM području i angažman u osnovnim školama. 
I Hrvatska agencija za okoliš i prirodu uključila se u projekt te je upoznala profesore biologije sa sadržajem Info centra zaštite okoliša i prirode Diverterra kroz Virtualni muzej koji je mobilna komponenta centra. Nakon uvodnog predavanja voditeljice projekta Tihane Ivić, profesori su isprobali multimedijalne sadržaje putem tableta, te se upoznali s ostalim didaktičkim sredstvima koja će biti korištena u edukaciji osnovnoškolaca putem mobilne izložbe Diverterre. 
 

  • Povezani članci
  • Slike/galerija
  • Dokumenti

Povezani članci

Trenutno nema sadržaja.

Slike/galerija

Dokumenti

Nema dostupnih dokumenata.