Početna

Diverterra pravila privatnosti

diverterra_header.png

AR-873x444.jpg

 

N3VR Diverterra Virtualni muzej


Mobilna aplikacija N3VR Diverterra Virtualni muzej dio je projekta Hrvatske agencije za okoliš i prirodu (HAOP) koja je pokrenula ovaj projekt kao prvi korak u cilju uspostave modernog i inovativnog Informacijsko - edukativnog centra (IEC) Diverterra u području zaštite okoliša, klimatskih promjena, zaštite prirode i bioraznolikosti.

Time će HAOP osnažiti svoju ulogu u podizanju razine znanja i opće informiranosti građana o stanju, ali i zaštiti okoliša i prirode u RH, pružanjem brzih, točnih, potpunih, primjerenih i korisnih informacija vezanih uz sve aspekte okoliša i prirode, kako bi se društvo obogatilo novim, stručno utemeljenim i pravovremenim spoznajama i proširenim znanjem, što se posebice odnosi na najmlađe članove zajednice.

Letak s opisom projekta možete preuzeti ovdje:

 

o_projektu.png

 

Ova mobilna aplikacija predstavlja 3D virtualni svijet prirodne bioraznolikosti u kojem se korisnik virtualno može kretati u svim smjerovima. 

Sadržaj se može pregledavati na dva načina: direktno na zaslonu pametnog telefona ili putem kartonskih naočala. Drugi način vrijedi samo za uređaje s ugrađenim žiroskopom. Bez žiroskopskog senzora pokreta ne mogu se korisiti naočale.

Nakon instaliranja aplikacije umetnite svoj pametni telefon u složene kartonske naočale i uronite u 3D virtualni svijet.

Ovu aplikaciju nemojte upotrebljavati kada vozite, hodate ili radite bilo što čime bi vas aplikacija mogla ometati ili dezorijentirati od situacija u stvarnom svijetu jer biste mogli prekršiti zakone o prometu i sigurnosti.

big-scr.jpg

big-four-scr.png

 

Izjava o privatnosti

Ova pravila o privatnosti opisuju podatke prikupljene našom mobilnom aplikacijom N3VR Diverterra Virtualni muzej. Mi ne prikupljamo nikakve osobne informacije N3VR Diverterra Virtualni muzej aplikacijom. Preuzimanje i korištenje N3VR Diverterra Virtualni muzej ne zahtijeva od Vas bilo kakve informacije o Vama ili Vašem uređaju.

N3VR Diverterra Virtualni muzej je u skladu sa Zakonom o zaštiti dječje online privatnosti. Mi ne prikupljamo osobne podatke bilo koje vrste od korisnika bilo koje dobi.

Ako imate pitanja, možete nas kontaktirati o N3VR N3VR Diverterra Virtualni muzej putem e-pošte. Zaprimljenu korisnikovu e-mail adresu i ostale podatke koje nam korisnik pošalje putem e-maila koristit ćemo samo kako bi odgovorili na dobivene upite. Slobodno nam se obratite s bilo kakvim pitanjima o našim pravilima o privatnosti na naš e-mail: info@haop.hr

diverterra_footer.png