Početna

Uvjeti korištenja

Korištenjem internet stranice Zavoda za zaštitu okoliša i prirode (u daljnjem tekstu ZZOP) i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni haop.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica ZZOP-a namijenjena je lakšem pristupu javnosti informacijama o ustanovi i njezinim aktivnostima. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i aktualnije. Ukoliko primijetite neke pogreške o istima nas možete obavijestiti putem adrese e-pošte:  info@haop.hr. Poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave. ZZOPzadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

ZZOP ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ove stranice. ZZOP se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti ZZOP-u nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora, a nalaze se na ovoj internetskoj stranici. Informacije na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora službi ZZOP-a i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije objavljene na ovoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama te se ne mogu smatrati pravnim savjetom.

Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj internetskoj stranici nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. ZZOP ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta haop.hr.

Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice ZZOP-a na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići).