Početna
Novosti
Novosti

Poziv na Noć biologije 2018.

Noć biologije organizira Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a s ciljem popularizacije i promocije biologije, odnosno znanosti općenito.

Deseta Noć biologije održat će se u petak 13. travnja 2018. godine u Zagrebu, u dva termina; od 11 do 15 sati (za organizirane posjete) i od 17 do 23 sata (za sve zainteresirane) i to na tri lokacije – Rooseveltovom trgu 6, Horvatovcu 102 a i na Marulićevom trgu (do 20 sati). Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Posjetitelji će moći na jednostavan, svima pristupačan i maštovit način vidjeti prikazane znanstvene činjenice iz biologije. Kroz brojne zanimljive radionice i predavanja iz područja botanike, zoologije, fitokemije, ekologije, evolucije, bakteriologije, algologije, fiziologije bilja i životinja, znanosti o okolišu i molekularne biologije posjetitelje će voditi studenti i asistenti fakulteta.

Na Noći biologije i ove će godine sudjelovati Hrvatska agencija za okoliš i prirodu čiji će djelatnici promovirati zaštitu prirode i dijeliti edukativno-promotivne materijale.

Pozivamo vas da nam se i ove godine pridružite i posjetite Noć biologije jer, kao što je rekao Albert Einstein, ‘Ako pogledamo duboko u prirodu, sve ćemo razumjeti bolje.’

Više o događanju u petak kao i detaljan program možete naći na službenim stranicama; Noć biologije 2018.

  • Povezani članci
  • Slike/galerija
  • Dokumenti

Povezani članci

Trenutno nema sadržaja.

Slike/galerija

Dokumenti

Nema dostupnih dokumenata.